ArtsHome Ingatlaniroda
Cím: 1051 Budapest, Október 6. u. 7.   Telefon: +36 30 476 6997
Email: info@ahome.hu

Siófok Ezüstpart

2.000,00 €/Per hónap
SIÓFOK EZÜSTPART, 3 hálóSZOBÁS , TELJESEN BERENDEZETT LAKÁS KIADÓ!

Siófok Ezüstparton 100nm-es, nappali + 3 hálószobás , balatonparti****, tóra néző, nagy terasszal ( 45nm ) rendelkező, frissen felújított luxuslakás a fotókon látható teljes berendezéssel KIADÓ! Az ingatlannak kettő fürdőszobája van, minden hálóban beépített gardróbszekrények.

A fűtésről és a hűtésről a legmodernebb hőszivattyús LG rendszer gondoskodik egyedi szabályozással és méréssel, valamint padlófűtés is kialakításra került.

A lakás külön mérőórákkal ( víz, villany ) rendelkezik.

A társasház 2020 évben teljes szerkezeti felújításon esett át, újra vezetékezték és új lifteket szereltek fel. A közös kert kertész által gondozott. Öntözőrendszer biztosítja a zöldellő pázsitot, a kicsik számára játszótér nyújt kikapcsolódást, a felnőtteknek szabadtéri edzőterem áll rendelkezésre a sportoláshoz.

A ház udvarán belül található egy újonnan épített büfé, mely a jelen szezon indultával kerül megnyitásra. Felszíni gépkocsi parkoló további alku tárgyát képezheti. A lakás előtt több km hosszan gyönyörűen rendben tartott szabadstrand húzódik, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönzőkkel, valamint igényesen kialakított éttermekkel, büfékkel.

RITKA LEHETŐSÉG! CSAK IGÉNYESEKNEK!

Két havi kaucióval és adott havi bérleti díjjal költözhető. Tulajdonosa nem nyaralóvendéget, hanem hosszú távú lakót keres.

Várom hívását.

Kategóriák: Kiadó Ingatlanok
Típus: Kiadó lakás

Alap információ

Szobák száma: 4
Fürdőszoba: 2
Négyzetméter: 100.00

Terület információ

Alapterület: 100 nm Négyzetméter

zsoka.murar@ahome.hu