• 219.085,00 €
  • 130 
    Négyzetméter
  • Szobák száma

Gangi, Szicília Eladó ház Befektetési Ingatlanok, Külföldi Ingatlanok

 Leírás

VÁSÁROLJON HÁZAT SZICÍLIÁN!

A Bellagangi Art House egy öt emeletes, tipikus szicíliai csúsztatott elrendezésű ház, négy francia erkéllyel Szicília szívében  a hegyek között.

Az art luxus stílusban épült ingatlan legalsó szintjén egy kis kőfalú borospince található, ami a nyári forróságban igazi menedéket nyújt.  A konyha a legfelső emeleten található, modern főzőlappal és működő kemencével. A csodálatos panoráma akár mosogatás közben is egyedi élményt nyújt.

Gangi város történelmi központja a  sikátorok útvesztőiben, egy apró fellegváros tetején található. A többszáz éves kőfalak között egy 6+2 személy számára kényelmesen használható, teljesen felszerelt ház. (3 szoba, nappali, konyha, 2 fürdőszoba), modern belsővel, szélessávú internettel, csodás panorámával, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, kézzel épített bútorokkal rendelkezik.

A Bellagangi Art House az óváros közepén, 3 perc sétára van Gangi fő nevezetességétől, a San Nicolo di Bari templomtól. Ezen a téren összpontosul Gangi kulturális élete: itt magasodik a városháza, itt található a főutca legjobb hentese, pékje, cukrászda, kávézó, és egy különlegesen jó étterem a Santa Anna.

A Bellagangi Art House mindazok számára   ajánlott, akik többet szeretnének látni, megérezni Szicíliából, mint amit a zsúfolt turistacélpontok nyújtanak és azoknak, akik az igazi szicíliai életérzésre vágynak. Gangi  nem sokat változott az utóbbi néhány száz évben - mintha megállt volna az idő - kedves, közvetlen emberek, érdekmentes beszélgetések, őszinte kézfogások, tiszta mosolyok...ez Gangi!

 Megosztás

Facebook   Tweet

 Jellemzők

Alap információ

Szobák száma
4
Négyzetméter
130.00 nm

Terület információ

Négyzetméter
130 nm

 Felszereltség

 Általános felszereltségek
Internet
Kábel TV
Bútorozott

 A közelben

Üzlet
10 perc
Városközpont
5 perc

 Alap információk

Állapot : 
Átlagos állapotú
Erkély : 
erkélyes

 Építőanyag

tégla

 Fűtés

egyéb

 Parkolás

utcán, közterületen

 Kilátás

panorámás

 Szintek száma

5.00

 Helyszín

 Video

https://www.youtube.com/watch?v=83X2k_kuLbg

 Ossza meg barátaival

       

  Murár Zsóka - Ügyvezető +36 30 476-6997

  Több infó kérése