ArtsHome Ingatlaniroda
Cím: 1051 Budapest, Október 6. u. 7.   Telefon: +36 30 476 6997
Email: info@ahome.hu

Caorle, Olaszország, Doppio apartman

638.000,00 €
 NYARALÓ INGATLANOK, MINT VONZÓ PÉNZÜGYI BEFEKTETÉSEK AZ OLASZ TENGERPARTON

A nyaraló ingatlanok piacán a tőkebefektetők száma egyre növekszik. Az érzelmi töltet mellett minden üdülési beruházásra irányuló döntésnél az elhelyezkedés és az ingatlan bérbe adhatósága is számít. Ez az a két tényező az, amelyek lényeges hatással vannak a realizálható hozamokra. Ezért az olyan tenger közelében fekvő házakra, melyeket kitűnő turisztikai infrastruktúra vesz körül, különösen sokan vágynak. Az ilyen vonzó beruházási ingatlanok iránt nagy a kereslet. Napjainkban a nyaralóingatlanok jelentik az új befektetési csoportot.

Jelen hirdetés tárgyát képező, Velence közelében található új nyaraló ingatlanokkal csak olyan tengerparti villák és apartmanok kerülnek a piacra, melyek megfelelnek az értéknövelési potenciállal rendelkező, minőségi ingatlanokkal szemben támasztott piaci igényeknek és elvárásoknak az ingatlanok elhelyezkedése tekintetében. Ezen kívül a beruházó egy kézből olyan egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt, melyek a beruházást pihentetővé és biztossá teszik.

A beruházó átvállalja az ingatlanok kiadást, karbantartást és az ingatlanok kezelését, hogy a tulajdonosok számára vonzó és garantált bérleti díj-hozamot realizálhasson. A jövedelem kiegészítésen felül a tulajdonos saját maga is használhatja az ingatlant évente 30 napot.

 

Doppio apartman:

 

A modern, kétszintes ,Doppio' apartman kifejezetten tágas terekkel rendelkezik. Két szint – dupla komfort! A nagy, rendkívül világos valamint ízlésesen berendezett szobák az igazi kikapcsolódás élményét nyújtják. A figyelemre méltó nagyságú, kb. 20 m2-es balkon egy újabb vonzerő, mely pihentető napozásra hívogat. Ezen felül az apartmanhoz még egy saját kert és egy jacuzzi is tartozik. A mindössze csak néhány méterre található meleg és kristálytiszta tenger mellett ez egy más típusú felfrissülésről gondoskodik. A családi közös étkezésekhez a tökéletes környezetet pedig a modern grillel felszerelt, nagy terasz teremti meg, ahonnan rögtön a saját kertbe vezet az út.

 

Kiváló minőségű, kétszintes apartman, 20 nm balkonnal és terasszal valamint tágas saját kerttel

Alapterület: 140 nm

Három hálószoba, nagy nappali, étkező teljesen felszerelt konyhával, 3 fürdőszobával

Garantált 4% bérleti díj hozam

  

Ingatlan vételára: 550.000 EUR-tól

Plusz:

-Exkluzív bútorok

- saját jacuzzi

- Tulajdonrész a közös területen található fűtött medencében

 -2 Fedett parkoló

- Tulajdonrész a közös területeken

A beruházás végára: 638.000 EUR-tól

 Kérem, hívjon további információkért: 06 30 476 6997

Kategóriák: Befektetési Ingatlanok, Luxus Ingatlanok, Külföldi Ingatlanok
Típus: Eladó lakás

Alap információ

Szobák száma: 4
Fürdőszoba: 3
Négyzetméter: 140.00

zsoka.murar@ahome.hu