ArtsHome Ingatlaniroda
Cím: 1051 Budapest, Október 6. u. 7.   Telefon: +36 30 476 6997
Email: info@ahome.hu

Gangi, Szicília

219.085,00 €
VÁSÁROLJON HÁZAT SZICÍLIÁN!

A Bellagangi Art House egy öt emeletes, tipikus szicíliai csúsztatott elrendezésű ház, négy francia erkéllyel Szicília szívében  a hegyek között.

Az art luxus stílusban épült ingatlan legalsó szintjén egy kis kőfalú borospince található, ami a nyári forróságban igazi menedéket nyújt.  A konyha a legfelső emeleten található, modern főzőlappal és működő kemencével. A csodálatos panoráma akár mosogatás közben is egyedi élményt nyújt.

Gangi város történelmi központja a  sikátorok útvesztőiben, egy apró fellegváros tetején található. A többszáz éves kőfalak között egy 6+2 személy számára kényelmesen használható, teljesen felszerelt ház. (3 szoba, nappali, konyha, 2 fürdőszoba), modern belsővel, szélessávú internettel, csodás panorámával, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, kézzel épített bútorokkal rendelkezik.

A Bellagangi Art House az óváros közepén, 3 perc sétára van Gangi fő nevezetességétől, a San Nicolo di Bari templomtól. Ezen a téren összpontosul Gangi kulturális élete: itt magasodik a városháza, itt található a főutca legjobb hentese, pékje, cukrászda, kávézó, és egy különlegesen jó étterem a Santa Anna.

A Bellagangi Art House mindazok számára   ajánlott, akik többet szeretnének látni, megérezni Szicíliából, mint amit a zsúfolt turistacélpontok nyújtanak és azoknak, akik az igazi szicíliai életérzésre vágynak. Gangi  nem sokat változott az utóbbi néhány száz évben - mintha megállt volna az idő - kedves, közvetlen emberek, érdekmentes beszélgetések, őszinte kézfogások, tiszta mosolyok...ez Gangi!

Kategóriák: Befektetési Ingatlanok, Külföldi Ingatlanok
Típus: Eladó ház

Alap információ

Szobák száma: 4
Négyzetméter: 130.00

Terület információ

Alapterület: 13 Négyzetméter

zsoka.murar@ahome.hu